Х'ю Лорі: Вас принизили на рідному полі. ВІДЕО

21 червня 2012, 11:00

Британський актор та музикант Х'ю Лорі, який дав концерт в Києві 20-го червня, поділився думками щодо результату матчу Україна-Англія. Лорі заявив, що українців принизили на рідному полі.

Про це повідомляє "ТСН.Особливе".

Як відомо, Лорі відмовився йти на стадіон, тож дивився матч української та англійської збірних в одному із закритих ресторанів столиці.

"Я пив віски з льодом чорт знає де, в якомусь барі, навіть назви його не знаю. Я думаю, що ви заслужили той гол, який вам не зарахували. Насправді, мені шкода, бо вас принизили на вашому ж рідному полі", - заявив актор.


Лорі вважає, що українці заслужили гол, який їм не зарахували

Актор також зізнався, що не наважився проїхатися містом на байку, який для нього підготували.

"Я боюсь загубитися, бо не читаю кирилицею. Утім, ти можеш бути моїм гідом... Поїхали кататися, буде круто",- запросив Х'ю журналістку.

Крім того, одружений Лорі не приховує свою зацікавленість жінками.

"О, а що це в тебе за туфлі такі гарні? На них що, моя абревіатура? "HL" і сердечко. Вони до твоєї сукні страшенно пасують і взагалі мені подобаються жінки в червоному", - зауважив актор журналістці.

До того ж, виявляється, Лорі закінчує свою акторську кар’єру, аби повністю присвятити себе музиці.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, окрім серіалу "Доктор Хаус" Х'ю Лорі брав участь у фільмах "Монстри проти прибульців", "Королі вулиць", "101 далматинець", "Дживс та Вустер" тощо.

Відео "ТСН" з YouTube та стоп-кадр з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів