Зірки пишаються українською збірною з футболу

20 червня 2012, 14:45

Попри те, що за офіційним результатом матчу Україна-Англія перемогла англійська збірна, зірки шоу-бізнесу висловили повагу до гри українців.

Користуючись мікроблогами Twitter українські та російські зірки поділилися враженнями від матчу, що відбувся 19-го червня, пише "E-motion".

За іронією долі, збірна Англії обіграла збірну України й позбавила її шансу поборотися за перемогу у фіналі.

Втім, вболівальники, серед яких було багато зірок шоу-бізнесу, визнали, що українські футболісти виклалися на сто відсотків.


"Україна грала сьогодні гідно! Вони заслужили на повагу! Дякую, хлопці! Блохін - красава! Дякуємо Олегу Блохіну! Через 2 роки ця команда порве всіх на ганчірки!" – написав у блозі лідер "Океану Ельзи" Славік Вакарчук.

"Блохін - красава!"

Російська співачка Валерія разом з чоловіком Йосифом Пригожиним теж, як виявилося, вболівали за Україну.

"Попри програш, однаково хочеться висловити захоплення українськими футболістами. Як самовіддано вони билися! Молодці!" – зауважила Валерія.

"Блохін не розуміє, навіщо на футбольному полі 5-й суддя, який не бачить гол. Згоден із Блохіним повністю", - додав Пригожин.

Валерія палко вболівала за нашу збірну

Ганна Седокова, яка не кохається після 9 вечора, теж не залишилася осторонь від футбольних подій.

"Спасибі нашій збірній! Ми вірили, ми знали. Так буває. Ви молодці! Є люди, які б'ються до кінця. Незважаючи ні на що, навіть на нереальність цілі й перепони..." – написала Аня.

"Так, Україна старалася, але... на жаль, вони грали гідно! Дякую хлопці! Ви старалися!" – прокоментувала матч співачка Наталка Корольова.

Композитор та співак Руслан Квінта був, мабуть, найоригінальнішим.

"Для мене нічия. 1:1. Грали круто. Прибрати Мілевського й Королевську... Було б краще... Не плачемо. Це спорт", - написав Квінта у блозі.

Ну і шоумен Потап висловив, напевно, думку, яка з’явилася у всіх українців після матчу Україна-Англія.

"Я пишаюся нашою збірною, у такій розрусі, матеріальній і моральній, вони боролися до кінця! Слава Україні! Ми Козаки!" – наголосив продюсер.

Фото з Twitter Потапа та Валерії, фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів