Депп купив коханці коняку, а колишній дасть 150 мільйонів?

21 червня 2012, 11:30

Перед акторами Джонні Деппом та Ванессою Параді, які в середу оголосили про закінчення своїх багаторічних стосунків, тепер стоїть непросте завдання – розділити грошенята.

Кажуть, паралельно Джонні встигає будувати нові амурні стосунки – з 26-річною актрисою Амбер Хьорд.

Депп та Параді не були в офіційному шлюбі, тож наче й не мусять ділити статки рівно навпіл. Утім, подейкують, Джонні все ж має намір щедро відсипати колишній близько 160 мільйонів доларів, щоб розійтися по-дружньому з матір’ю двох своїх дітей.

Про це пише "The Sun".


У "Ромовому щоденнику" герой Деппа запав на біляву розпусну бестію, яку зіграла Амбер Хьорд

Сам Депп нині "коштує" близько 315 мільйонів доларів, ще й має нерухомість по всьому світі, якою теж поділиться з Параді.

Між тим у щедрого 49-річного актора вже наклюнулися нові стосунки – з блондинкою-бісексуалкою Амбер Хьорд, яка зіграла разом із ним у "Ромовому щоденнику".

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Джонні придбав для нової пасії коня, щоб вони могли разом кататися верхи. А ще до того, як оголосити про розлучення з Ванессою, актор прокатався з Амбер до Лас-Вегаса на своєму приватному літаку.

Нагадаємо, Деппу також закидали інтрижки з актрисами Євою Грін та Ешлі Олсен, а кілька років тому ходили чутки, що Параді дуже ревнувала його до Анджеліни Джолі.

Про те, що вона любить як жінок, так і чоловіків, Хьорд відкрито заявила в 2010-му. Із 2008-го року білявка перебувала в міцних стосунках із художницею та фотографом Тасею Ван Рі, пише "The Daily Mail".

"Вона така гарна. Треба бути несповна розуму, щоб не захотіти з нею зустрічатися!", - казала про подругу Амбер.

Кадр з фільму "Ромовий щоденник" з сайту imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів