Охлобистін має освіту медбрата та фанатіє від Хауса

22 червня 2012, 10:45

Актор Іван Охлобистін, якого називають "Доктором Хаусом" російського розливу через його роль у серіалі "Інтерни", колись закінчив курси медбрата. Крім того, артист, на відміну від свого британського колеги Х’ю Лорі, охоче спілкується з прихильниками.

Про це Охлобистін розповів "ТСН".

Іван зізнається, що популярність для нього не є тягарем. Тому він радо йде на контакт зі своїми фанатами.

"Я вважаю, що обов'язок кожного артиста - зупинитися і сфотографуватися, дати автограф, поговорити з людьми. Тому що, коли він йшов по дорозі до телевізора, він саме цього і чекав", - зазначив актор.


"Я не розумію артистів, які роблять курячою дупкою губки. Типу я такий високий, такий весь зайнятий, я весь у мистецтві і не відволікайте мене. Ми працюємо для людей. І я не бачу жодного сенсу соромитися цього", - заявив Охлобистін.

Єдине, чого попросив у шанувальників актор, це відключати спалахи камер.

"Тому що потім в моїх очах квадратики", - пояснив він.

Охлобистін, на відміну від Лорі, не ховається від фанатів

Цікаво, що Охлобистіну за межами екрану часто доводиться давати лікарські поради.

"Свого часу я закінчив курси медбратів. Тож я вмію багато чого робити. Адже люди як думають: лікар на екрані - значить лікар у житті. Це бабці переважно. Без поради від мене не йдуть. Наприклад, тиск. Я кажу: "Прийміть "Папазол". Будь-хто це порадив би. А бабцям - ой як приємно", - поділився актор.

Крім того, Охлобистін не приховує, що фанатіє від серіалу "Доктор Хаус" та від виконавця головної ролі в ньому – Х’ю Лорію. Іван навіть завітав на концерт британця в Києві.

Втім, Охлобистін зазначив, що не завжди музична творчість колег йому подобається.

"Мене це лякає, тому що я одного разу познайомився в Нью-Йорку з творчістю Брюса Вілліса як співака і розчарувався і як в акторові, і як в музикантові", - розповів Охлобистін.

До речі, Іван прийшов не лише послухати Х'ю Лорі, а ще й запропонувати співпрацю в українському блокбастері.

Разом із дружиною Оксаною та доньками Варею, Ксенією й Анфісою Охлобистін підготував для Х'ю подарунок – п'ятдесят три білих троянди.

Втім, дивак Х'ю Лорі принципово не бере квіти у прихильників. Тож букет залишився лежати на сцені.

Фото з сайту "Ruskino.ru" та фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів