Бадоєва: Я поки не подавала на розлучення

9 липня 2012, 12:10

Дружина кліпмейкера Алана Бадоєва, телеведуча Жанна Бадоєва запевняє, що поки не подавала на розлучення. Втім, жінка не спростовує того, що майбутнє їхнього шлюбу під великим питанням.

Про це Жанна розповіла "E-motion".

Дружина Бадоєва неохоче розповідає про своє особисте життя, але чутки про розлучення не підтверджує.

"Знаєте, я взагалі не люблю розповідати про своє особисте життя, коментувати чутки. Поки що не можу сказати, що в мене в житті відбулася якась подія - погана чи хороша. Коли вона відбудеться - тоді й скажу", - наголошує Жанна.


Як відомо, нещодавно загострилися чутки про те, що шлюб Бадоєвих розпадається через роман Жанни з якимсь американським режисером. Адже вона виклала фото з ним на своїй сторінці у соцмережі.

Жанні закидають роман з цим чоловіком

Втім, телеведуча запевняє, що на фото вона зі своїм другом.

"Ви знаєте, мені самій стало дуже цікаво, чому саме зараз про це знову так активно заговорили. На Facebook я не одноразово викладала фотографії зі своїми друзями, але чомусь саме зараз це викликало якийсь шалений шок! Не знаю... Та Господи, чуток завжди було багато - то я лесбійка, то ще щось... Я не дуже сильно звертаю на це увагу", - зауважила Жанна.

Що ж до стосунків з Аланом, то вони, за словами телеведучої, чудові.

"Ми в чудових стосунках. Ми так давно з ним один одного знаємо, що, думаю, завжди будемо з ним у хороших стосунках", - зауважила жінка.

Жанна наголошує, що ще не подавала на розлучення. Щоправда, вона й не каже, що не збирається подавати.

"Ну слухайте... Як тільки щось відбуватиметься - я вам відразу скажу", - запевнила Жанна.

Фото з сайту "E-motion", фото з Facebook Бадоєвої

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів