Джейн Фонда: У 74 секс найкращий

10 липня 2012, 10:20

Оскароносна американська акторка Джейн Фонда зізнається, кращого сексу, ніж із нинішнім 70-річним коханцем у неї ніколи не було.

Любов зустрілася 74-річній кінозірці та фітнес-гуру в непрості часи, коли вона перенесла операцію з заміни колінного суглобу.

Про стосунки з музичним продюсером Річардом Перрі вона говорила в інтерв’ю журналові "Hello!", пише "Cоntact Music".

"Коли ми з ним з’їхалися, я все ще використовувала милиці; відтоді ми не розлучалися", - пригадує Джейн.


"Єдина річ, якої я ніколи не знала – це справжня близькість із чоловіком. Я страшенно хотіла пізнати це перед тим, як помру. Це здійснилося із Річардом, із ним я почуваюся цілком упевненою. Часто, коли ми займаємося коханням, я бачу його таким, яким він був 30 років тому", - ділиться актриса.

В особистому житті Джейн Фонди нарешті панує гармонія

Фонда запевняє, повнішого задоволення від сексуального життя, як тепер, у 74, вона не мала ніколи.

Замолоду, зізнається Джейн, вона не знала, чого хоче сама, і підлаштовувалася під чоловіків, що опинялися поряд. У своїх проблемах і комплексах вона винуватить зіркового батька – Генрі Фонду.

"Я завжди була хороброю жінкою, здатною протистояти урядам, але не чоловікам. Я була хамелеоном, такою жінкою, якою чоловіки хотіли", - каже Джейн.

"Не хочу вдаватися до дешевого аналізу, але коли ти маєш, як я, батька, нездатного виявляти емоції, який усе життя каже тобі, що тебе ніхто не любитиме, якщо ти не будеш досконала, це лишає шрами", - говорить акторка.

Нагадаємо, Річард Перрі був поряд із коханою, коли вона занедужала на рак грудей. Пара разом подолала страшну недугу. Подейкували, що це випробування змусило Джейн замислитися про четвертий шлюб.

Фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів