Фронтменові "The Rolling Stones" закидають гей-роман

10 липня 2012, 11:00

Британський рокер Мік Джаггер був закоханий не лише в акторку Анджеліну Джолі, а й у свого колегу – Девіда Боуї, і не без взаємності.

40 років тому у музикантів був роман, стверджує автор скандальної книги "Мік: Дике життя та божевільний геній Джаггера", пише "Contact Music".

"Мік та Девід були поведені на одне одному в сексуальному плані. Навіть попри те, що я безліч разів побувала з ними в ліжку, я врешті побачила, як вони займаються сексом", - таке буцімто розповіла вокалістка Ава Черрі, яка в ті часи жила в домі Боуї.

У Джаггера та Боуї був роман?

Мік та Девід познайомилися в 1973-му. Джаггер завітав до колеги за куліси, і вони швидко зблизилися. Бурхливий роман почав ущухати лише після того, як коханців заскочила тодішня дружина Боуї, Енджі.


"Енджі кілька днів не було в місті, коли вона одного ранку повернулася, то попрямувала на кухню, щоб заварити чаю. Покоївка Боуї, яка прийшла на годину раніше, підійшла до хазяйки дому та по-особливому глянула їй в обличчя. "Дехто", сказала вона Енджі, "лежить у вашому ліжку", - розповідається в книзі.

"Енджі піднялася до спальні, повільно відчинила двері, і вон були там: "Мік Джаггер та Девід Боуї, разом у ліжку голі, вони спали. Обидва чоловіки зразу прокинулися", - пишеться в "біографії" рокера.

Як відомо, Мік Джаггер уже не вперше стає героєм скандальних книжок. Минулого року світ побачили мемуари його колеги Кіта Річардса, який оповів читачам, що в Джаггера крихітний пеніс. Про особисте життя музиканта в своїй книзі розповіла його екс-дружина Джеррі Холл, проголосивши рокера "небезпечним сексуальним хижаком".

Принтскрін з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів