Мік Джаггер втріскався в Анджеліну Джолі?

9 липня 2012, 17:00

У ролі вірного чоловіка акторки Анджеліни Джолі та зразкового татка шести дітлахів міг би зараз бути не Бред Пітт, а рокер Мік Джаггер.

Фронтмен "The Rolling Stones" до нестями закохався в кінозірку, коли вона знялася в його кліпі 1997-го року "Anybody Seen My Baby", стверджує журналіст Крістофер Андерсен, який написав книгу про музиканта.

Про це пише "Сплетник.ру" з посиланням на "The Daily Mail".

Мік Джаггер запав на дику і норовливу Анджеліну?

22-річна Анджеліна у кліпі зіграла стриптизерку. Вона поводилася зухвало, кричала на знімальну групу, не добираючи слів. Цей дикий та неприборканий бік юної зірки й "зачепив" Джаггера, хоча й він був тоді одруженим чоловіком.


"Вона мене трохи лякає. Мені це подобається", - ділився з друзями Мік.

Воно й недивно, адже Джолі тоді вживала наркотики, захоплювалася садо-мазо та любила різати себе. До того ж, вона саме закінчила зніматися в картині "Джіа", про страшну долю супермоделі Джії Каранджі, що вмерла від СНІДу. Після цієї роботи Анджеліна почувалася виснаженою та психічно нестабільною.

Джолі могла б народити не від Пітта, а від Джаггера

Кандидатуру Джаггера схвалювала й мама Анджеліни, Маршелін Бертран, вважаючи, що саме такий чоловік і потрібен її доньці. Втім, скільки б не впадав рокер за актрисою, все було марно.

"Анджеліно, це Мік. Будь ласка, зателефонуй мені… Міс Джолі, чому ви мені не передзвонюєте?... Анджеліно, я маю з тобою поговорити", - безліч відчайдушних повідомлень залишав для неї закоханий рокер.

Їхні гра в "кішку й мишку" тривала кілька років, стверджує автор книги "Мік: Дике життя та божевільний геній Джаггера", пише "Radar Online".

Окрім музиканта, в той час Анджеліна так само гралася з акторами Тімом Хаттоном, Ніколасом Кейджем, Расселом Кроу та Біллі Бобом Торнтоном, якому врешті вдалося затягти її під вінець.

Фото Reuters з сайтів Bid.ru та "The Baltimore Sun", відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів