Адель народить у вересні?

10 липня 2012, 15:40

Подейкують, співачці Адель, яка наприкінці червня оголосила, що чекає первістка, до пологів лишилося лише 2 місяці.

Зірка зуміла приховувати свій цікавий стан надзвичайно довго, майже не виходячи з дому та прикриваючи живіт вільним одягом.

Про це пише "Contact Music " із посиланням на журнал "Look ".

На "Греммі" Адель була вже трішки вагітна?

"В останні місяці Адель майже не виходила з дому, тож їй вдалося втримати це при собі якомога довше… Кілька місяців тому вона покинула займатися фізичними вправами, і відтоді все зосереджено на дитині", - розповів інформатор.


Бойфренд співачки, Саймон Конецкі, вже має 5-річну доньку від попереднього шлюбу. Від самого початку своїх стосунків він та Адель дуже серйозно обмірковували спільне майбутнє.

"Для них сім’я – це дуже важливо, вони говорили про дітей та одруження, відколи зустрілися минулого вересня. Гадаю, Адель усе ж таки дуже здивована тим, наскільки швидко це сталося", - зазначив друг зірки.

Подейкують, закоханим вдалося не лише протягом 7 місяців приховувати вагітність від широкого загалу, а й потайки побратися. Під час однієї з церемоній, де нещодавно побували Адель із Саймоном, у нього на руці вгледіли підозрілу обручку.

Нагадаємо, про те, що вона має намір зробити кількарічну перерву в кар’єрі, Адель оголосила в лютому. Тож можна припустити, що свої шість "Греммі" вона отримувала, вже знаючи, що вагітна.

Фото Reuters з сайту wondrouspics.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів