Кіркоров: Про сина я не скажу ані слова

13 липня 2012, 12:10

Російський співак Філіп Кіркоров вперше після народження свого сина поділився враженнями. Артист шкодує, що так багато розповів про дочку, тому тему другої дитини він воліє закрити.

Про своє батьківство Філіп Бедросовчи розповів у програмі Ксенії Собчак на телеканалі "Дождь", пише "Комсомольская правда".

За словами Кіркорова, його батько дуже щасливий через появу одразу двох онуків.

"Мій батько щасливий, що у 80 років нарешті став дідусем! Спочатку у мене народилася дочка, тепер з'явився на світ мій син Мартін. Я страшенно вдячний своїй тітці Марі, що вона за моєї відсутності замінює мене і мати дітей", - зазначив співак.


Однак Кіркоров зауважив, що не очікував такої негативної реакції суспільства на народження його доньки Алли-Вікторії.

"Через свою наївність та відкритість я занадто багато розповів про народження своєї дочки. І не думав, що наше суспільство не готове до таких одкровень. Навіть на найбільш безневинні зізнання усі відреагували дуже болісно, зваливши на мене усі гріхи світу", - сказав артист.

"Я зрозумів, якщо і далі буду ділитися, то потішу тих, хто гріє на цьому руки. Заздрість і небажання бачити щасливим людину... Збунтувався середняк, який не хоче сприймати людину, яка мислить інакше…" – зауважив Кіркоров.

"Я не приховував, що дочку народила мені сурогатна мати. І що з цього вийшло? Чергове цькування. Я для себе зробив висновки, тому все, що відбуватиметься в житті мого сина, - це моя особиста справа. Про це я не скажу ані слова. Я цю тему закриваю", - резюмував співак.

Нагадаємо, про народження сина Кіркорова стало відомо наприкінці червня. Подейкували, що малюка зватимуть Мартін-Крісто.

Фото з Twitter Кіркорова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів