"Екса" Кейт Мосс недолікували від наркозалежності

19 липня 2012, 11:30

Скандальний британський рокер Піт Догерті був змушений достроково перервати своє лікування в реабілітаційній клініці в Таїланді.

Колишній кавалер Кейт Мосс пройшов лише половину програми для наркозалежних, як його "попросили на вихід" через погану поведінку.

Про це повідомляє "The Guardian".

Поведінка Догерті щодо інших пацієнтів описується як "руйнівна". Через це йому і вказали на двері.


"Звісно, ми розчаровані тим, що (Догерті) їде", - заявив директор клініки "Cabin", де марно намагалися зцілити рокера.

Піт Догерті не втримався в реабілітаційному закладі

"Щоби в інших клієнтів були хороші шанси на одужання, важливо підтримувати цілісність програми лікування. Піт це розуміє, і саме з цих причин ми попросили його поїхати", - додав керівник закладу.

До клініки Піт Догерті прибув наприкінці червня. Його метою було позбутися залежності від героїну та кокаїну. "Жорстка програма лікування", запропонована йому закладом, включала в себе заняття йогою, поїздки на слонах та сеанси психотерапії.

До Таїланду музикант вирушив разом зі своїм менеджером Енді Бойдом, в останній момент скасувавши свої виступи на кількох рок-фестивалях.

Як відомо, Піта дуже вразила смерть його подруги, співачки Еймі Вайнхаус, яка сталася рік тому. Музикант буцімто навіть скаржився друзям, що до нього навідується її привид, та запевняв, що не вживає наркотиків.

Нагадаємо, ще Догерті запевняв, що Кейт Мосс побила його гітарою, спалила його іграшкового ведмедика і досі надзвонює йому напідпитку.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів