Рассел Бренд: Я дуже хотів дітей від Кеті Перрі

19 липня 2012, 12:50

Британський актор Рассел Бренд розповів, як сильно кохав своюекс-дружину Кеті Перрі та хотів від неї дітей, а ще про жінку, ким його серце зайняте тепер.

Одкровень від зірки фільму "Рок на віки" добився ведучий популярного радіошоу Говард Стерн.

Про це повідомляє "US Magazine".

Про колишню дружину 37-річний Бренд говорить дуже тепло, називає Кеті хорошою людиною, до якої відчуває лише любов. Подружнє життя в них не склалося "із практичних причин", заклопотані молодята мало часу проводили разом, а підтримувати стосунки на відстані виявилося надто складно.

"Вона юна, успішна та цілеспрямована", - говорить він про колишню.

"Я був одержимий думкою про шлюб та народження дітей", - каже Бренд про себе.

Бренд хотів, щоби Перрі народила йому дитину

Особистими подробицям їхнього життя з Кеті актор не ділиться, мовляв, не бажає завдавати їй болю.

"Вона молодша за мене, вона молода жінка і красуня, і вона чутлива, і я про неї дуже піклуюся… Не хочу бути надто балакучим… Вона прочитає це і засмутиться, а я цього не хочу", - пояснює Бренд.

Актор іще раз підтвердив, що не зазіхав на гроші, що їх заробила Перрі протягом їхнього шлюбу, та на половину яких він за законом мав право.

"У мене хороша робота. Усе, чого я хочу, це її робити, і хочу жити хорошим життям, щоб на мене дивилися серйозно. Я просто намагаюся бути достойною людиною, що жартує. Я не займаюся тим, щоб забирати гроші в жінок чи ще когось. Мені це не потрібно", - заявляє Бренд.

Що ж до жінок, Рассел Бренд підтверджує численні чутки – він справді не самотній і зустрічається з дівчиною на ім’я Ізабелла, молодшою сестрою зірки фільмів "Факультет" та "Форсаж" Джордани Брюстер.

Нагадаємо, днями Бренд та Перрі офіційно розлучилися.

Фото АР з сайту jamaica-gleaner.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів