Саєнтологи підшукали Тому Крузу нову жінку?

19 липня 2012, 17:00

Подейкують, соратники актора Тома Круза по саєнтологічній церкві вже знайшли гідну претендентку на звання його дружини №4.

Голлівудській зірці сватають акторку Йоланду Пекораро, яка, на відміну від "втікачки" Кеті Холмс, цілком поділяє його релігійні переконання.

Про це пишуть "News.ru" із посиланням на "Radar Online".

"Наступна дружина Тома буде прихожанкою нашої церкви", - поділився з "National Enquirer" один із експертів по саєнтології.


27-річна Йоланда, яку називають "принцесою саєнтології", захоплюється вченням Рона Хаббарда з 13 років, потенційні тесть та теща Тома Круза – теж саєнтологи.

Круз та Пекораро познайомилися кілька років тому, на відкритті саєнтологічної церкви в Іспанії. Зі слів джерел, зірка "Рок на віки" був зачарований красою і талантом дівчини, між ними навіть зав’язався короткий романчик. Згодом, вже в Лос-Анджелесі, Круз буцімто оплатив їй навчання в престижній школі саєнтології.

Кеті Холмс замінять іншою брюнеткою?

Зі слів інформаторів, церква докладе зусиль, щоб вакантне місце поряд із 50-річним Томом якомога швидше зайняла саме Йоланда, яка народить йому дітей та роститиме їх у "істинній вірі".

Щоправда, в Пекораро наразі начебто є бойфренд, також із саєнтологів, хоча в розмовах із пресою брюнетка підкреслює, що "не заміжня та не заручена".

"Якщо церква вирішить, що все ж Йоланда має стати четвертою дружиною Тома, звісно, буде бажано, щоби вона якомога швидше завагітніла… Без сумнівів, Йоланда заради церкви зробить усе", - зазначило джерело.

Нагадаємо, нещодавно ходили чутки, якась хімія вирує між Томом Крузом та Ольгою Куриленко.

Фото з сайту imdb.com та Reuters з todayszaman.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів