Холмс утекла, бо Круз хотів віддати доньку саєнтологам?

2 липня 2012, 15:30

Акторка Кеті Холмс могла забажати розлучення з чоловіком Томом Крузом тому, що той збирався відправити їхню 6-річну доньку до саєнтологічного "інтернату".

Кеті з малою Сурі вже виїхали з помешкання подружжя, і тепер жінка має намір добиватися одноосібної опіки над дитиною.

Про це пише "The Daily Mail".

Круз мав намір заслати доньку до такого собі учбового табору з військовою дисципліною "Sea Organisation", куди приймають дітей із 5 років.


Для Холмс, яка зростала с католицькій сім’ї та не розділяла чоловікових переконань, єдиним способом врятувати Сурі стало розірвання шлюбу.

28-го червня Кеті, забравши речі та дитину, виїхала з нью-йоркської квартири. Схоже, план втечі вона готувала давно, і заздалегідь, потайки, зняла для цього помешкання на Манхеттені, пише "New York Post".

Холмс та Круз у 2006-му зіграли саєнтологічне весілля

Том, який перебуває на зйомках в Ісландії, також не сидить склавши руки. Для підготовки до шлюборозлучного процесу він найняв відомого адвоката Денніса Вассера – між іншим, того самого, який представляв його під час розірвання шлюбу з Ніколь Кідман, пише "Radar Online".

Цікава деталь – попереднім дружинам Круза, Мімі Роджерс та Кідман, на час розлучення з ним було по 33 роки. Саме стільки наразі й Кеті Холмс. До слова, як би вона не хотіла перестати бути Томовою жінкою, їхнє майбутнє розлучення не буде визнане церквою саєнтологів, пише "The Telegraph".

Між тим зміна житла навряд чи дала Холмс відчуття безпеки. Днями актриса звернулася до поліції та повідомила, що за нею слідкують. Кеті була певна, що її переслідувачі – не папарацці, а люди саєнтологів. Власне, щонайменше дві автівки, які "висіли на хвості" в зірки, засікли й самі фотографи, пише "TMZ".

Юрист саєнтологічної церкви запевнив, що жодного стеження за Холмс із їхнього боку не ведеться.

Нагадаємо, минулої осені Сурі Круз вступила до спеціальної школи, пов’язаної із церквою. Саме вплив цього навчання на малу начебто нажахав Кеті та змусив до рішучих дій.

Фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів