Семенович: Голлівуд мене зовсім не вабить

25 липня 2012, 12:53

Російська співачка Анна Семенович зізналася, що спорт допоміг їй здолати лінь. Артистка також розповіла, що подумує народити дитину у найближчі два роки та не прагне потрапити до омріяного Голлівуду.

Про це Аня розповіла в інтерв’ю "Life Showbiz".

Як відомо, кар’єра Семеновича почалася з великого спорту, а саме – фігурного катання.

"Знаєте, я лінива. Мені доводиться часто себе змушувати щось зробити. Спорт допоміг мені навчитися боротися з лінощами", - каже Анна.


Але коли Семенович зі спорту прийшла до шоу-бізнесу, усі здивувалися пишним формам спортсменки. Особливо, її бюсту.

Сама ж Анна задоволена своєю фігурою та нічого не збирається змінювати, навіть якщо її попросить коханий.

"На щастя, поки жоден з моїх чоловіків не пропонував мені щось у собі змінити. А як я відреагую в разі чого, я не знаю. Але абсолютно точно робити нічого заради чоловіка я однозначно не буду. Я готова робити щось тільки для себе", - зазначає співачка.

Професійні амбіції Ані, схоже, обмежуються Росією та сусідніми країнами. До далекої Америки Семенович не збирається.

"Ось до Голлівуду мене не тягне зовсім. Мені дуже комфортно в тому стані, в якому я перебуваю. На даний момент я якраз змінила продюсерський центр, в якому відпрацювала вісім років. У нас в планах досить багато нових проектів і пісень", - ділиться зірка.

Попри недавні чутки про вагітність, Семенович ще не готова народжувати. Хоча й подумує про це.

"Хтось народжує в двадцять років другу дитину, а хтось в сорок років - першу. Американські жінки, наприклад, мають таку тенденцію, і ніхто не боїться, що вік зможе якось перешкодити. Знаєте, вже зараз я починаю про це замислюватися. І в найближчі пару років я, може, народжу дитину", - зазначає Аня.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів