Серед коханок Мерилін Монро були Ліз Тейлор та Марлен Дітріх?

30 липня 2012, 10:20

Найвідомішій білявці світу Мерилін Монро приписують лесбійські стосунки. Коханками актриси начебто були такі зірки, як Марлен Дітріх та Елізабет Тейлор.

Днями у США вийшла нова книга письменника Тоні Джерріса "Мерилін Монро: мій маленький секрет". У ній стверджується, що секс-символ 60-х років була лесбіянкою і вступала в гомосексуальні зв'язки - як зі знаменитостями, так і з юними "фанатками".

Про це пише "NEWSru.co.il" з посиланням на "Radar Online".

Автор книги стверджує, що серед коханок Мерилін Монро були такі відомі жінки тієї епохи, як Джоан Кроуфорд, Барбара Стенвік, Марлен Дітріх та Елізабет Тейлор. А також білявка нібито мала стосунки з безліччю дівчаток-підлітків, членів свого фан-клубу.


Зокрема, Джейн Лоуренс, яка очолювала фан-клуб Монро, стверджує, що у неї був роман з актрисою. Окрім цього дівчина запевняє, що Мерилін ділилася з нею своїми секретами і переживаннями.

Згідно з відомостями автора книги, Монро познайомилася з Лоуренс, коли дівчинці було лише 12 років - її прийомний батько очолював юридичний відділ компанії "RKO Studio".

Монро цікавилася жінками?

У книзі йдеться, що за короткий проміжок часу ці дівчата-сироти, які не знали своїх батьків - стали близькими подругами актриси. Лоуренс згадує, що Монро казала їй: "Сексуальні уподобання - ніщо, любов є любов".

Тоні Джерріс зустрівся з Джейн Лоуренс у 2001-му році, і жінка розповіла йому про лесбійські зв'язки кінодіви, а також про її згубні звички. Зокрема, з'ясувалося, що Мерилін перед приходом подруги брала транквілізатор нембутал і запивала його шампанським.

За словами Лоуренс, актриса сама ініціювала із нею фізичну близькість. І нібито з часом це переросло в дуже близькі стосунки, що тривали не менше 10 років - до самої смерті Монро.

До слова, сам автор скандальної книги не думає, що Мерилін була повноцінною лесбійкою.

"Вона була просто вільна духом. Вона була дуже відкритою людиною", - зауважив Тоні Джерріс.

Нагадаємо, Мерилін Монро померла 5-го серпня 1962-го року у віці 36-ти років.

Фото "АР" з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів