Паттінсон пішов від Стюарт та почав пиячити

30 липня 2012, 12:51

Зірка саги про "Сутінки" Роберт Паттінсон пішов з будинку, де жив разом зі своєю подружкою Крістен Стюарт.

Причиною цього, як відомо, стала зрада Крістен з режисером Рупертом Сендерсом.

Крім того, Роберт навіть не розмовляє з коханою, пише "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на "The Daily Mail".

Роберт з’їхав від Крістен та спілкується лише з близькими друзями. А вони, у свою чергу, не втомлюються інформувати пресу про його стан.


Зокрема, повідомляється, що Паттінсон розчавлений і спустошений, він багато курить і п'є і взагалі погано розуміє, як йому жити далі.

Актор збирається поговорити з режисером фільму "Білосніжка та мисливець" Рупертом Сендерсом, з яким його зрадила Крістен.

У стосунках Роберта та Крістен криза

Паттінсон хоче з'ясувати все у найдрібніших подробицях - що насправді відбулося між Сендерсом та Стюарт і наскільки далеко зайшли їхні стосунки.

А поки Роберт страждає, Крістен просить в нього вибачення. Також публічно вибачився і Сендерс.

"Я божеволію від болю, який заподіяв своїй сім'ї. Моя чудова дружина і чудові діти - це все, що в мене є. Я люблю їх всім серцем і молюся про те, щоб ми разом подолали це", - повідомляється у заяві для преси, яку поширили представники режисера.

Нагадаємо, що про інтрижку Стюарт і Сендерса стало відомо після того, як в американських журналах з'явилися знімки, на яких актриса і режисер цілуються.

До цього скандалу у Паттінсона і Стюарт справа йшла до весілля, яке мало відбутися наприкінці кінці 2012-го року.

Фото Reuters з сайту "IBTimes"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів