Дубцова вагітна вдруге

30 липня 2012, 17:45

Російська співачка Ірина Дубцова вдруге завагітніла та таємно вийшла заміж.

30-річна артистка дізналася про свою вагітність випадково, коли її забрала "швидка" під час репетиції в Юрмалі, пише "МК".

"У мене навіть мама не в курсі. Вона зараз відпочиває в Туреччині, але сподіваюся, що дізнається щасливу звістку таки першою від мене, а не з газет", - розповіла Дубцова.

"Насправді вийшло все донезмоги смішно. Про мій стан я і Костя дізналися тільки в Юрмалі. Все сталося в одну мить. Мені стало погано після репетиції, і мене буквально понесли до машини «швидкої допомоги». Далі я вже нічого не пам'ятаю", - згадує співачка.


Та після того, як Ірина прийшла до тями, то дізналася, що чекає на маля.

"(Бачу) купу якихось дротів, білий халат і лікаря, який, посміхаючись у весь рот, каже: "Та ви не хвилюйтеся. Позначилися і спека, і втома, але все добре. У вас, швидше за все, буде дівчинка». Добре, що в цей момент я лежала", - додала Дубцова.

Дубцова знову вагітна

За словами артистки, вона останнім часом дещо нездужала, гостро сприймала різні запахи. Але не надавала цьому значення.

До речі, Ірина розповіла не лише про свою вагітність, а й про те, що вже кілька місяців — заміжня:

"Все-таки якщо хочеться, то можна іноді щось приховати і зробити цей день тільки своїм. На жаль, свого часу було дуже багато уваги до моєї персони, до сімейного і особистого життя. І я тому дуже довго приховувала свого молодого чоловіка, а зараз вже чоловіка Костянтина".

"Ми з ним живемо три роки, а розписалися лише в січні. На весіллі було найближче коло людей. І ніякої преси", - додала співачка.

Нагадаємо, 30-річна Ірина Дубцова є переможницею "Фабрики зірок-4". Вона не лише співає, а й пише пісні. Особливо відома її лірична композиція "О нём". Дубцова була у шлюбі з солістом гурту "Plazma" Романом Черніциним, від якого і народила сина Артема.

Фото "Экспресс газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів