Квартиру Леонтьєва обікрали

31 липня 2012, 10:15

У понеділок невідомі обікрали московську квартиру російського співака Валерія Леонтьєва.

З помешкання артиста винесли пєять мільйонів рублів та дорогі сценічні прикраси.

Про це розповів сам Леонтьєв виданню "Московский комсомолец".

Під час злочину самого Валерія вдома не було - в артиста проходить гастрольний тур по чорноморському узбережжю.

"Я не хочу, щоб ця історія, як сьогодні водиться, обросла домислами і чутками. У мене сьогодні вкрали п'ять мільйонів рублів. Я зберігав їх вдома, тому що ці гроші ось-ось повинні були знадобитися, я планував витратити їх на оновлення декорацій і костюмів, призначених для осінніх сольних концертів у Кремлі", - розповів Леонтьєв.

"Також у мене вкрали дорогий годинник, оздоблений діамантами, і кілька дорогих ювелірних прикрас, які я вдягаю на сцену. Багато з них також були з діамантами", - додав співак.

Леонтьєв втратив 5 мільйонів і діамантові прикраси

На думку Валерія, злочинці знали, що брати: "Поруч, скажімо, лежав звичайний годинник, без діамантів, його не взяли. А дорогі речі забрали".

Про те, що у квартирі співака побували злодії, виявив помічник Леонтьєва.

"Мій помічник приїхав в квартиру, привіз їжу та інші потрібні речі, оскільки завтра я повинен був прилетіти в Москву. Але виявилося, що двері замкнені зсередини. Він викликав МНС. Двері відкрили, квартиру оглянули і тут з'ясувалося, що у мене вдома побували грабіжники. Вони відчинили двері на чорні сходи. І, йдучи, закрили вхідні двері", - пояснив Валерій.

Наразі слідчі намагаються зловити злочинців. Леонтьєв не втрачає надію, що його зниклі речі знайдуть. Однак побиватися через їх втрату не збирається.

"Гроші на оновлення кремлівських сольників я, що називається, перепоясуюсь, але знайду, а от багато прикрас мені шкода, з ними були пов'язані різні пам'ятні події в житті. Але що робити, треба втрати переносити мужньо. Побиватися я з цього приводу не збираюся", - резюмував співак.

Фото "МК"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів