Малахов уявив себе білим ведмедем і показав ліфчик

31 липня 2012, 13:00

Російський телеведучий Андрій Малахов відпочиває як "білий ведмідь" та влаштовує собі білкові дні.

Шоумен та його дружина, видавець і бізнес-леді Наталя Шкульова, відпочивають на Лазурному березі, пише "Экспресс газета".

Малахов відпочиває

Час від часу Малахов хизується світлинами з відпочинку у своєму мікроблозі Twitter.

Днями телеведучий продемонстрував публіці бюстгальтер своєї дружини. Андрій виклав в інтернет знімок грудей Наталі, а вірніше - фрагмент її нової сукні.


"Це не фіранка. Це сукня моєї дружини!" - підписав фотографію Малахов.

Дивлячись на знімок, будь-хто може помилуватися не тільки повітряно-прозорим нарядом Наталі, але й червоним ліфчиком від купальника, що просвічує крізь тканину.

На Лазурному березі парочка відмінно проводить час, купаючись, засмагаючи та відвідуючи спа-салони. Так, фотографію, де Малахов зображений в білому халаті, телеведучий підписав так: "Білі ведмеді в спа".

Перебуваючи на відпочинку Андрій з дружиною намагаються дотримуватися суворої дієти, дозволяючи собі лише низькокалорійні продукти, зокрема - морепродукти.

"А у нас білковий день! Всього за 800 рублів кілограм на місцевому ринку!" - відрапортував Малахов, сфотографувавши викладених на тарілку величезних креветок.

Нагадаємо, Андрій Малахов вже рік, як одружений. В червні 2011-го року шоумен повів під вінець доньку глави видавничого дому Наталю Шкульову.

Фото з Twitter Андрія Малахова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів