Малахов таємно одружився

14 червня 2011, 10:35

Російський шоумен Андрій Малахов попрощався з холостяцьким життям. Днями телеведучий повів під вінець доньку глави видавничого дому Наталю Шкульову.

Парочка відгуляла весілля в Парижі в обстановці найсуворішої таємності, пише "Life Showbiz".

За наявною інформацією, весілля Малахова відбулося у Версальському палаці. Подейкують, вартість оренди історичного пам'ятника для такої події обійшлася телеведучому більш ніж у 100 тисяч євро.

"Дякую за привітання! Я поки не хочу ділитися будь-якими подробицями", - сказала журналістам 31-річна новоспечена дружина Андрія.


До слова, закохані планували одружитися у липні. Та, схоже, Шкульова та Малахов передумали й вирішили влаштувати весілля раніше й лише для найближчих родичів та друзів.

Щоправда, від торжества по-королівськи у Парижі молодята не відмовилися.

Білявці Наталі вдалося затягти Малахова до РАГСу

В кругленьку суму закоханим обійшлося і все весілля. Як пише "Комсомольская правда", сукня нареченої від дизайнера Віри Вонг коштувала 50 тисяч євро.

Ще 200 тисяч євро Малахов витратив на каблучку з діамантом у 4 карати для коханої. А на організацію святкування, витрати на святковий банкет, авіаквитки і готелі для гостей пішло близько 100 тисяч євро.

Що стосується шлюбної ночі, то молодята провели її у "королівському номері" одного з найрозкішніших готелів світу - паризького "Le Meurice".

Оренда цих апартаментів коштує майже 4 тисячі євро за ніч. Але для Малахова ця "ніч кохання в ложі королів" стала подарунком від близьких друзів.

До слова, Малахов та Шкульова у Франції затримуватися не будуть. На шоумена чекають зйомки програми, тож парочка змушена була відкласти медовий місяць.

Нагадаємо, роман телеведучого з блондинкою Наталею триває вже близько року. А у квітні з'явилася інформація про заручини Малахова та Шкульової.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів