Канделакі платить за відпочинок 450 тисяч євро на тиждень

1 серпня 2012, 11:40

Російська телеведуча Тіна Канделакі проводить відпустку в круїзі на розкішній яхті, яка обходиться їй у 450 000 євро на тиждень.

Журналістка не втрачає нагоди похизуватися у мікроблозі Twitter своїм відпочинком, пишуть "Дни.ру".


Канделакі на відпочинку

Тіна розповіла, що зараз відпочиває з дітьми - 12-річної Меланією і 10-річним Леонтієм - на шикарній яхті.

Телеведуча виклала фотографію судна, за перебування на якому, вона платить майже півмільйона євро на тиждень.

Ця яхта обходиться Тіні у 450 тисяч євро на тиждень

Окрім знімків яхти, Канделакі демонструє й свої принади. Зокрема, вона опублікувала в мікроблозі свій знімок в лаконічному чорному купальнику.

Однак не тільки знімками яхти і себе коханої обмежилася телеведуча. Тіна із задоволенням ділиться з фанатами такими подробицями, як меню та фото страв, які вона спробувала, демонструє нові вбрання і види Флоренції і Канн.

Канделакі у купальнику

До слова, минулого року відпустка Канделакі явно не вдалася. Нагадаємо, телеведуча провела відпочинок на грецькому острові, проте залишилася незадоволена.

Повіривши хвалебним розповідями туроператора, Тіна зупинила свій вибір на готелі, де нібито відпочивали співачка Шакіра та гравець іспанської "Барселони", футболіст Жерар Піке.

От тільки в реальності готель сильно розчарував Канделакі. Через поганий сервіс і відсутності пляжу брюнетка змушена була шукати інший готель. Дійшло до суду: телеведуча вимагала 1,7 мільйона рублів з туроператора за зіпсовану відпустку.

Фото з Twitter Тіни Канделакі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів