Бекхем розповіла, чому не посміхається

3 серпня 2012, 11:40

Багатодітна матуся, дизайнер та співачка Вікторія Бекхем заявила, що мода вкрала її посмішку. Окрім цього екс-перчинка розповіла про плани на ще одну дитину.

Про це артистка зізналася виданню "Glamour", пише "The Showbiz Spy".

Дружині футболіста Девіда Бекхема неодноразово закидали небажання посміхатися на людях. І дійсно дуже мало публічних фотографій на яких Вікі розпливається у посмішці.


"Насправді на старих фото я багато посміхаюсь. Думаю, я перестала посміхатися, коли потрапила до моди. Мода вкрала мою посмішку!" - заявила Бекхем.

"Я створила цей образ. І я не кажу, що це не я, але я б не сказала, що це вся моя сутність... Це своєрідна броня", - пояснила вона.

Вікі впевнена, що мода вкрала її посмішку

Вікторія також поділилася планами на майбутнє. Зокрема, співачка розповіла, якою б вона хотіла бачити свою сім'ю через п'ять років.

"Я б хотіла, щоб всі були здорові і щасливі. Я хотіла би розвивати свій бізнес у стійкому темпі, і робити якомога більше жінок сильними, красивими та впевненими", - зауважила Бехкем.

Так само Вікторія не виключає, що у майбутньому може народити ще одну дитину.

Ціклом можливо, у Бекхемів будут ще діти

"Я ніколи не кажу "ніколи" про ще одну дитину. Це як жонглювання - кар'єра, сім'я, чоловік, який завжди зайнятий. Але я ніколи не казатиму "ніколи!" - зауважила вона.

Нагадаємо, подружжя Бекхемів виховує чотирьох дітей – трьох синів та донечку, яка народилася влітку минулого року.

Фото "Glamour"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів