Заради Мадонни у Києві закрили храм та обмежили рух. ФОТО

4 серпня 2012, 08:25

Заради поп-співачки Мадонни в Андрієвську церкву не пускали прихожан.

У п'ятницю Мадонна відправилася на екскурсію по Києву разом зі своїм 24-річним коханцем-танцюристом Брахімом Зайбатом, і з двома дочками - рідною 15-річної Лурдес і 6-річної Мерсі Джеймс, яку співачка удочерила 3 ​​роки тому.

53-річна співачка з'явилася на службовому виході одного зі столичних 5-зіркових готелів рівно о 4-їй дня, пише "Сегодня".


Мадонна була одягнена явно не по погоді - на ній були джинси, сіра майка, білий капелюх і светр, зав'язаний, правда, на стегнах.

Мадонна вибралася на прогулянку Києвом

Від шанувальників і журналістів її захищали 4 охоронці. Щоб, вберегти зірку від папарацці, Мадонну закривали чорними парасольками.

Співачку повезли в "Рендж-Ровер" сталевого кольору у супроводі кортежу з "Мерседесів", а рух інших авто на дорозі було частково обмежено - цьому сприяли дві патрульних машини ДАІ.

Співачка вдяглася дещо не по погоді

За словами організаторів, Мадонна виявила бажання побачити в цей день шість храмів, правда, сил у неї вистачило лише на три.

Так, в Софії Київській співачку найбільше вразило сусальне золото на іконах - вона весь час доторкалася до фресок рукою. А коли особистий екскурсовод запропонував артистці піднятися на третій поверх до ікони Миколи Чудотворця, Мадонна сказала: "Добре, давайте зробимо це!".

До слова, з собою в храм співачка взяла пляшку з водою, а також дві пари окулярів - від сонця і для зору, які постійно змінювала.

Мадонні сподобалися українські храми

Після Софії поп-діва відправилася в Михайлівський собор, де також зупинялася буквально біля кожної ікони.

Коли ж Мадонна зайшла в Андріївську церкву, її служителі перекрили на деякий час доступ іншим прихожанам. На що вони відреагували криками: "Ганьба!".

Через Мадонну до Андрієвської церкви тимпчасово не пускали прихожан

Після окремо проведеної для Мадонни екскурсії, організатори планували її повести далі в Лавру, але зірка, пославшись на свою втому, виявила бажання повернутися в готель.

Всього ж Мадонна провела майже 3 години, гуляючи по центру Києва, але так і не дала жодного автографа.

Нагадаємо, у суботу, 4-го серпня, відбудеться довгоочікуване шоу Мадонни у Києві. Квитки на концерт поп-зірки коштували від 650 до 13 тисяч гривень.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів