Мельниченка затримали

4 серпня 2012, 16:50

Екс-майора Миколу Мельниченка у п’ятницю затримали в італьйському місті Неаполі.

Про це розповіла цивільна дружина Мельниченка телеведуча Наталя Розинська, пише "ТСН".

За словами білявки, Мельниченко вважає, що його затримання саме в Італії стало можливим через зв'язки чинної влади з італійською мафією.


Розинська зазначила, що Мельниченко вільно пересувається по всьому світу, спілкується з багатьма людьми, але інші цивілізовані демократичні країни не затримували екс-майора.

При цьому, за словами колишнього держохоронця, практично усюди, де він перебуває, за ним ведеться стеження, як вітчизняних та і закордонних спецслужб. Через це Мельниченко якщо і зупиняється у готелях, то не більше, ніж на 3 доби.

Розинська також додала, що її майбутній чоловік готовий до екстрадиції в Україну, готовий до морального та фізичного тиску з боку силових структур.

Мельниченка затримали в Італії

У МЗС України підтверджують інформацію про затримання в Італії екс-майора Державної охорони України Миколи Мельниченка.

"Дійсно, 3 серпня Мельниченко був затриманий в аеропорту Неаполя правоохоронними органами Італії на підставі ордера Інтерполу", - розповів агентству "Інтерфакс-Україна" у суботу прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров.

"За нашою інформацією, Мельниченко забезпечений адвокатом", - додав він.

При цьому Дикусаров не уточнив, де саме зараз утримується екс-майор.

У той же час, в МВС України агентству заявили, що італійська поліція поки не має інформації про затримання Мельниченка, однак українське консульство в Неаполі цю інформацію підтвердило.

У МВС акцентували увагу на тому, що затримання ще не означає арешт.

Фото job-sbu.org

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів