Приходько не дочекалася "швидкої" через концерт Мадонни

7 серпня 2012, 14:23

Співачка Анастасія Приходько писатиме скаргу до Міністерства охорони здоров’я, бо "швидка" відмовилась прийняти її виклик.

А все тому, що машини швидкої допомоги виявилися задіяні на концерті Мадонни.

Про це Настя поскаржилася у Twitter, пише "ТСН".

"Що за країна! Дзвоню в "швидку", а мені кажуть: "Вибачте, але одні машини на концерті, інші на футболі... І кажуть почекайте 2.00!! А за цей час може стати погано!! Але їх це не цікавить, концерт і футбол важливіше!" - обурювалася Приходько у своєму блозі.


До слова, Настя не повідомила, чому викликала "швидку"

Така відповідь лікарів просто вразила дівчину. До того ж, Приходько не є прихильницею творчості поп-королеви, тому пробачати такого вчинку лікарям не збирається.

"А якщо б я сказала що я А.П, артистові погано... Відразу б "швидку" знайшли! Але я проста людина і буду чекати 2.00... Спасибі міністерству охорони здоров'я! Це ж Мадонна! В трусах потанцює 30 хв, і заради цього всім, кому погано - чекайте "швидку" через 2.00 - це ж Мадонна!" – продовжувала лаятися Настя.

"От якби Майкл Джексон приїхав... Царство йому небесне! Я б все пробачила і почекала 2.00! Але от за Мадонну терпіти біль не хочеться! Вона мені не імпонує... І якби не "швидка" я, навіть, не дізналася б, що вона сьогодні в Києві. Я буду писати скаргу!" – пообіцяла Приходько.

Фото з Twitter Приходько

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів