Мадонна у Москві проігнорувала всіх, окрім Кіркорова

8 серпня 2012, 10:23

Після виступу в Києві американська поп-діва Мадонна вирушила до Москви. Там зірка не лише дала концерт, але й відкрила свій фітнес-клуб. На відкритті клубу співачка проігнорувала усіх запрошених російських зірок, окрім Філіпа Кіркорова.

Поп-король Росії навіть презентував Мадонні свою першу платівку з її зображенням, пише "Экспресс-газета".

Поп-королева завітала до російської столиці у тому самому складі, що й до української: з чотирма дітьми та молодим бойфрендом Брахімом Зайбатом.

Зірка зупинилася у розкішному готелі з видом на Красну площу. Заради неї керівництво готелю дозволило прорубати стіну між двома люксами.


У складі делегації Мадонни - 400 осіб: особисті кухарі, фітнес-інструктори, охорона, штат піарників, адміністраторів, костюмерів тощо.

За день до шоу 53-річна співачка мала урочисто відкрити власний фітнес-клуб "Hard Candy".

Це третій клуб Мадонни в усьому світі. Його оздоблення, облаштування та інтер'єри обирала сама співачка.

У клубі на зірку чекав цілий натовп прихильників, зокрема і російські зірки. Серед них були співак Філіп Кіркоров, телеведуча Оксана Пушкіна, художник Нікас Сафронов, співак Діма Білан та співачка Аніта Цой.

Поспостерігавши, як Мадонна холодно пройшла повз них, не звернувши жодної уваги, вони почали писати ображені коментарі у Twitter.

"Навіщо нас сюди запросили? Не розумію! На вечірку Мадонни в клубі "Сохо" я прийняла рішення не їхати!" – написала Аніта Цой.

Російські ВІПи образилися на байдужість Мадонни

Мадонна побажала бачити на приватній аудієнції лише Філіпа Кіркорова. Співачка сама покликала його до себе, дізнавшись, що Кіркорова називають "королем поп-музики".

Скориставшись нагодою, співак презентував Мадонні свою першу вінілову платівку "Ти, ти, ти" аж 1991-го року випуску, на якій була зображена сама поп-діва поруч з Філіпом.

Побачивши себе, Медж розсміялася та із задоволенням знялася на пам'ять з Кіркоровим під заздрісні погляди менш щасливих "VIP-гостей".

Мадонні сподобався подарунок Кіркорова

До речі, Мадонна проігнорувала не лише російських зірок, але й вечірку на свою честь.

Як пише "Life News", замість цього зірка влаштувала романтичну вечерю з бойфрендом на даху свого готелю.

"Ми дуже чекали її появи, підготували VIP-ложу, де накрили стіл холодними закусками і фруктами. Але її представники повідомили нам, що відвідування тусовки не входить в її плани", - сказав обурений організатор вечірки.

Мадонна віддала перевагу романтичній вечері з молодим коханцем

Для того, щоб побути наодинці з Брахімом, співачка зажадала закрити веранду ресторану для відвідувачів.

Кілька охоронців біля входу в бар не пускали сторонніх людей, щоб співачка почувалася у безпеці і могла розслабитися в обіймах коханого.

У романтичній обстановці співачка і її бойфренд пили вино, курили кальян і розмовляли.

Як відомо, концерт Мадонни у Москві відбувся 7-го серпня.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів