Валерія вимагає 30 мільйонів від пластичних хірургів

10 серпня 2012, 12:00

Російська співачка Валерія подала позов на клініку пластичної хірургії "Ла Страда", яка незаконно використовує в рекламі фотографію артистки, пише "LifeShowbiz".

І якщо раніше зірка планувала стягти з лікарів 10 мільйонів рублів (близько 300 тисяч доларів), то нині її апетити зросли до 30 мільйонів рублів.

Нагадаємо, Валерію обурює те, що її фотографія зображена на рекламному стенді клініки. Та співачка запевняє, що ніколи не користувалася послугами даної установи. Але лікарі продовжували стверджувати, що артистка є їх постійною клієнткою.


"Перший раз я відправив запит представникам компанії ще три роки тому. Потім ще двічі, але вони так і не відповіли. Терпіння закінчилося, сьогодні ми подали на них до суду", - розповів адвокат Валерії Сергій Жорін.

За словами дружини Йосипа Пригожина, вона ніколи не зверталася за допомогою в даний медичний заклад. Після кількох попереджень співачка і її представники вирішили вжити серйозних заходів.

Валерія хоче відсудити 30 мільйонів

"Ми подали позов на 30 мільйонів рублів. Протягом декількох років клініка заробляла гроші і привертала клієнтів, рекламуючи себе за рахунок відомих осіб", - зауважив юрист Валерії.

До слова, нещодавно лікарі клініки провели невдалу операцію з кругової підтяжки обличчя заслуженій артистці Росії Олені Галич. Після хірургічного втручання у жінки атрофувалася половина м'язів на обличчі.

"Суму, зазначену в позовній заяві, Валерія хоче витратити на допомогу іншим пацієнтам, які постраждали від діяльності "Ла Страда", - сказав Сергій Жорін.

Судові засідання у цій справі мають розпочатися незабаром.

Фото zheltaya.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів