Малдер та Скаллі з "Секретних матеріалів" стали парою?

10 серпня 2012, 15:20

Давня мрія багатьох шанувальників серіалу "Секретні матеріали" може здійснитися.

Подейкують, актори, що зіграли головних його героїв, Джиліан Андерсон та Девід Духовни покохали одне одного та навіть оселилися разом.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на "Celeb Dirty Laundry".

Прихопивши трьох своїх дітей, Джиліан, яка днями оголосила про завершення своїх стосунків з бойфрендом Марком Гріффітсом, з’їхалася з 52-річним Духовни.

Як повідомило джерело, новоспечена парочка оселилася в Лос-Анджелесі. Стосунки в них серйозні.

Зірки "Секретних матеріалів" тримають свої стосунки в секреті?

Цікаво, що кілька тижнів тому під час інтерв’ю журналові "The Sunday Times" на запитання, чи має вона наразі партнера, Андерсон наче знітилася і промурмотіла "Скажімо, так".

Коли ж її спитали, чи є її коханий батьком її менших дітей, маючи на увазі Гріффітса, актриса відказала: "…Ні, ні, чому ви про таке мене питаєте?"

Як відомо, Андерсон та Духовни пропрацювали пліч-о-пліч багато років, не один раз ставши об’єктом пліток щодо любовної "хімії", яка буцімто вирувала на знімальному майданчику.

В обох зірок за плечима невдалі шлюби. Причиною складнощів в подружньому житті Духовни з його екс-дружиною Теа Леоні була його залежність від сексу, якої він щиро намагався позбутися.

Імовірно, Джиліан до цих Девідових "тарганів" буде терплячіша, оскільки сама не так давно зізнавалася, що час від часу зустрічається з жінками.

Фото Reuters з сайту "Fox News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів