Ванесса Параді: Артист не мусить продавати свою душу

13 серпня 2012, 12:45

Актриса та співачка Ванесса Параді дала своє перше інтерв’ю, відколи стало відомо про їхнє розставання з Джонні Деппом.

Про свого "екса" 39-річна французька зірка говорити не забажала, сказавши, що артист не мусить торгувати власною душею та вивалювати на огляд особисте.

Інтерв’ю журналові "Elle" вона дала з нагоди виходу своєї стрічки "Корнуаль", пише "People".

"Я не хочу про нього говорити", - коротко каже Ванесса про Джонні.


"Хто сказав, що артисти мусять продавати їхні душі, виставляючи напоказ усе, що їх стосується?... Мій обов’язок – рекламувати цей фільм, і мої (музичні) альбоми, але можете уявити, що відчуваєш, коли бачиш, як люди роблять бізнес на твоєму болю...", - зазначає Параді.

Ванессі та Джонні просто забракло бажання бути разом?

Те, що сталося у їхній сім’ї – їхня особиста справа, каже акторка.

"Я не маю рецепту щастя, але гадаю, сила в тому, щоб просто було бажання. Це не тоді, коли почуваєшся зобов’язаним чи змушеним…", - говорить Параді.

"Наприклад, я ненавиджу, коли кажуть: "Треба працювати над тим, щоб бути парою"… Ні, ти просто маєш хотіти в ній бути… Що до мене, я хочу бути саме там, де я є зараз", - підсумовує вона.

Їхні з Деппом діти підросли, і тепер Параді почувається більш вільною. 14-річна Лілі-Роуз полюбила співати, а 10-річний Джек, вочевидь, вдався в тата, грає на гітарі. Якщо їхні нащадки оберуть собі творчі професії – матуся не заперечуватиме.

Нагадаємо, крім інших жінок, імовірною причин розриву між Деппом та Параді після 14 років цивільного шлюбу називають невдоволення жінки своєю кар’єрою та заздрощі до успіхів чоловіка.

Фото Reuters з сайту Lenta.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів