Український "Playboy" хоче "Pussy Riot"

15 серпня 2012, 11:37

Одну з учасниць російської панк-групи "Pussy Riot" запросили знятися для української версії журналу "Playboy".

Така пропозиція надійшла Надії Толоконніковій від шеф-редактора відомого видання Влада Іваненка.

Про це пише сайт "Известия".

За словами Іваненка, читачі "Playboy" цікавляться долею дівчат з "Pussy Riot", які останні кілька місяців є героїнями соцмереж.


"Ми розглядаємо Надію Толоконнікову як арт-діяча і вважаємо, що її поява на обкладинці "Playboy Україна" буде позитивно сприйнята аудиторією. А мій заступник і зовсім мріє одружитися з Надією", - повідомив шеф-редактор.

Надя з "Pussy Riot" може з'явитися на обкладинці "Playboy"?

За словами Іваненка, наразі переговори припинені. Але редакція розраховує відновити їх, якщо 17-го серпня 2012-го року Надію звільнять за рішенням суду.

Влад вважає, що на обкладинці журналу мають бути фото не просто спокусливих дівчат, а активних учасниць громадського життя.

"Ми хочемо також влаштувати фотосесію з учасницями руху FEMEN, але з дівчатами складно вести переговори, вони або колесять світом, або їх затримує поліція", - сказав головний редактор журналу.

Як відомо, учасниці групи "Pussy Riot" - Надія Толоконнікова, Марія Альохіна та Катерина Самуцевіч - перебувають під арештом після виступу з опозиційними гаслами у храмі Христа Спасителя в лютому 2012-го року.

До речі, поп-королева Мадонна на концерті у Москві виступила на захист панк-гурту, за що її обізвали "бл**дю".

Фото "Известий", фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів