Донька Клінтона хоче народити

16 серпня 2012, 10:08

Донька екс-президента США Білла Клінтона та нинішнього держсекретаря Гілларі Клінтон Челсі зізналася, що хоче народити дитину.

Про те, що вони з чоловіком Марком Мезвінські після 2 років шлюбу нарешті дозріли до дітей, Клінтон розповіла журналу "Vogue", пише "The Showbiz Spy".

"Моя мама завжди говорить мені, (материнство) - це найкраще, що трапилося з нею", - розповіла 32-річна Челсі.


За словами доньки Клінтона, вона впевнена, що так само буде щаслива, коли народить власну дитину.

"Я завжди знала, що була центром життя моїх батьків. І я переконана, що наші діти відчуватимуть те ж саме. Марк і я, ми обоє зараз працюємо дуже важко, але я думаю, через пару років, з Божою допомого, народжу. І я сподіваюся, що моя мама може чекати так довго", - додала Челсі.

Також дівчина зізналася, що їй подобається не сидіти вдома, а весь час рухатися і бути в центрі уваги.

Челсі Клінтон хоче стати мамою, але через пару років

"Це завжди було важливо, спочатку, коли я була молодшою і жила з батьками, і зараз дуже важливо бути в центрі подій. Я ніколи не хотіла б жити в монастирі", - пояснила вона.

"Для мене важливо, йти вулицею чи бігти Західним шосе і чути про що говорять люди. Ми з Марком щонеділі ходимо в кіно. Ми їздимо в метро. Це один з найбільших дарів Нью-Йорку. Чому я маю пропускати це?" - зауважила Челсі.

Також донька Клінтона розповіла, чи має вона амбіції стосовно політики. За словами Челсі, люди постійно ставлять їй це запитання.

"Навіть у 1984-му році, під час губернаторської кампанії мого батька звучало: "Ти хотіла вирости і одного прекрасного дня стати губернатором?". Ні. Мені тоді було лише 4. Окрім цього, я вважаю, що є багато способів для кожного з нас зробити свій внесок (для суспільства)", - пояснила вона.

"Я голосувала на всіх виборах відтоді, коли мені виповнилося 18 років і я отримала право на голос. Я вважаю, що участь у політичному процесі є частиною того, щоб бути гарною людиною", - додала вона.

Нагадаємо, єдина донька Білла та Гілларі Клінтон Челсі у серпні 2010-го року вийшла заміж за свого давнього друга, банкіра Марка Мезвінські.

Фото "Vogue" з сайту elheraldo.co

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів