МакКартні захистив "Pussy Riot"

16 серпня 2012, 16:40

Колишній учасник гурту "The Beatles" сер Пол МакКартні написав листа на підтримку заарештованих учасниць групи "Pussy Riot".

Послання від легендарного музиканта опублікував на своїй сторінці в Facebook продюсер "Pussy Riot" Олександр Чепарухін, пише "Лента.ру".

"Я сподіваюся, що ви залишитеся сильними і впевнений, що я, так само як і багато інших людей, які, як і я, вірять у свободу слова, зроблять все можливе для того, щоб підтримати вас і принцип свободи творчості", - говориться в посланні МакКартні.


У своєму зверненні артист висловив сподівання, що російська влада відпустить Надію Толоконнікову, Марію Альохіну і Катерину Самуцевіч.

"Я дуже сподіваюся, що російська влада дотримуватиметься принципу свободи слова", - підкреслив МакКартні.

Пол МакКартні вимагає відпустити дівчат з "Pussy Riot"

Нагадаємо, учасниці Pussy Riot звинувачуються в хуліганстві. У лютому вони виступили в Храмі Христа Спасителя, де виконали частину пісні "Богородиця, Путіна прожени". Відеоролик був опублікований в інтернеті.

У березні дівчат заарештували. Відтоді вони знаходяться в московському СІЗО. 17 -го серпня Хамовничеський суд винесе учасницям "Pussy Rio"t вирок. Державний обвинувач зажадав засудити кожну з дівчат до трьох років позбавлення волі.

На підтримку "Pussy Riot" виступили вже багато відомих музикантів, зокрема Мадонна, Стінг, Мобі, "Red Hot Chili Peppers", "Franz Ferdinand", Бьорк, Патті Сміт та інші.

Фото АР з сайту politico.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів