Джолі та Пітт посварилися напередодні весілля?

18 серпня 2012, 11:24

Актриса Анжделіна Джолі розлютилася через передвесільну парубоцьку вечірку Бреда Пітта.

Енджі влаштувала скандал, коли дізналася, що Бред цілу ніч пиячив зі своїм приятелем режисером Гаєм Річі та повернувся додому лише на світанку.

Кажуть, днями Пітт та Річі добряче посиділи у лондонському пабі The Punch Bowl, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".


За словами джерела, більшу частину вечора актор разом з другом Гаєм провели у задній кімнаті пабу, перехиляючи келих за келихом.

"Бред повернувся додому о 6-їй ранку. Анджеліна прочитала йому нотацію. Вона розповіла, що дуже переживала де він є та заявила, що більше не терпітиме такого п'янства, надто за кілька днів до весілля", - розповів інформатор.

Пітт напився на парубоцькій вечірці

Подейкують, Енджи вважає, що саме Гай Річі негативно вплинув на Пітта.

"Бред зробив помилку, захистивши свого приятеля. Він сказав, що той - один з кращих чоловіків, яких він коли-небудь зустрічав", - додало джерело.

Пізніше Пітт спробував пояснити, чому так напився. Мовляв, актор зазвичай п'є не надто міцне пиво, тож виявився не звиклим до англійських напоїв.

"Після цих слів він обійняв її (Джолі) і заявив, що просто радів своєму щастю та святкував, що в нього така наречена", - розповіло джерело.

Водночас, Анджеліна схоже не заспокоїться, поки Бред не вдягне обручку на її палець.

Нагадаємо, у квітні цього року Пітт і Джолі оголосили про свої заручини. Відтоді зіркову пару вже неодноразово намагалися оженити. Однак зіркова пара не розголошує дату свого весілля.

Фото АР з сайту silive.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів