В королівській родині Британії сталася собача гризня?

20 серпня 2012, 17:15

Улюблені цуцики британської королеви Єлизавети ІІ дали добрячого прочухана песикові принцеси Беатріс.

Подейкують, її бідолашного тер’єра Макса погризли та ледве не відірвали вухо.

Бійка серед вельможних собак відбулася близько тижня тому, пише "The Daily Mail".

У ній брали участь троє королівських песиків породи коргі, Монті, Холлі та Віллоу, та ще троє - породи доргі – Сайде, Кенді й Вулкан. Того дня їх вигулював у парку шотландської королівської резиденції, замку Балморал спеціальний "дог-бой" Єлизавети.


На біду, королівська зграя зустрілася з трьома норфолкськими тер’єрами, що якраз вийшли на променад під керівництвом принца Ендрю.

"Вони почали чубитися між собою та, на жаль, кобель утратив над собою контроль… Наступне що нам відомо, було жахливе вищання й лемент, здається, що коргі напосілися на Макса", - розповідає джерело.

Її Величність та принца Ендрю вельми засмутив цей інцидент. Найбільше постраждав 11-річний тер’єр Беатріс. Принцеса негайно прибула до Шотландії, щоби доглядати свого улюбленця.

Макса Беатріс подарували на Різдво, коли їй було 13. Фото песика було на різдвяній листівці принцеси Йоркської 2005-го року, а ще на одній із її модних торбинок. У 2008-му цуцик загубився, але за три тижні знайшовся.

Речник Букінгемського палацу відмовився давати коментарі щодо собачого побоїська.

Нагадаємо, песика на ім’я Люпо нещодавно завели собі принц Вільям та його жінка Кейт Міддлтон.

Невідомо, як він ладнає з собаками Беатріс. Сама ж принцеса, подейкують, не надто приязна до нової родички, та навіть "накрутила" проти неї бабцю.

Фото Reuters з сайту "The Globe And Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів