Кіркоров водив дружину Кучми на чебуреки

21 серпня 2012, 14:17

Король російської естради Філіп Кіркоров пишається тим, що першим серед зірок скористався послугами сурогатної матері.

Крім того, співак зізнається, що вважає Ані Лорак членом своєї родини, а Людмилу Кучму привчив до кримських чебуреків.

Про це артист розповів в інтерв’ю "ТСН. Особливе".

Усім відомо, що Кіркоров має дуже вузьке коло близьких друзів, до якого входить співачка Ані Лорак.


"Коло спілкування дуже вузьке, та щороку звужується. Ані Лорак – центральна фігура у цьому колі. Вона майже член моєї родини творчої і такої, я її обожнюю", - каже Філіп.

Філіп та Кароліна не лише дружать, а й працюють разом

Кароліна – одна з небагатьох, хто знає таємниці поп-короля, особливо стосовно його дітей. Втім, віднедавна Кіркоров вирішив закрити тему своїх нащадків.

"Мені не хочеться зайвий раз давати привід обговорювати мою родину, мене, моїх дітей. Тому я їх тримаю подалі, нікому не показую. Ця тема закрита", - підкреслює артист.

Також Кіркоров наголошує, що триматиме дітей подалі від шоу-бізнесу.

"Якщо вони захочуть пов’язати життя з цим мистецтвом, то без моєї подачі. Якщо вони покохають музику, то покохають заочно, не обов’язково їх тягати та піаритися з ними", - каже співак.

Філіп Бедросович зауважує, що завів дітей для того, аби не будти таким самотнім в цьому житті.

Кіркоров вже обпікся на темі дітей, тому вирішив її закрити для преси

"Я в першу чергу зробив це для себе і для того, щоб моє життя заграла новими барвами, і воно таки заграло. Я це зробив ще й для того, аби стати прикладом для багатьох самотніх людей, які бояться зробити такий крок, бояться думки суспільства", - ділиться Кіркоров.

"Я пишаюся, що став першим. Вже є навіть низка відомих людей, які до мене звернулися за порадою, як вирішити питання своєї самотності, не маючи можливості мати повноцінну родину", - розповідає співак.

Нещодавно у пресі зявилася інформація про те, що Кіркоров вже протягом багатьох років під час перебування у Криму їсть чебуреки в тому самому місті.

"Це місто називається "Шалаш", 20 років туди ходжу, усіх туди вже водив, навіть Людмилу Миколаївну Кучму", - запевняє Кіркоров.

"Ми познайомилися, коли ще Леонід Данилович був президентом. Я їх туди привів. І вони так прикипіли серцем до цього місця, що вже скільки років приїздять в Крим, і завжди приходять туди. І мені завжди звідти телефонують и переказують вітання", - каже співак.

Стоп-кадр з відео "ТСН", фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів