Роббі Вільямс замовляє живих мавп, а Бейонсе – чилійського окуня

21 серпня 2012, 15:29

Зіркові райдери є однією з найцікавіших тем для обговорення та одним з найскладніших моментів для організаторів та менеджерів.

Серед найвибагливіших світових зірок зазвичай називають співачку Дженніфер Лопес.

Саме вона посіла перше місце у рейтингу, складеному програмою "Сніданок 1+1".

Латиноамериканська власниця найдорожчих сідниць має найдивакуватіші забаганки. Інкрустовані діамантами навушники, персональний пляж, та шкіряне сидіння для унітазу - Лопес точно знає, як бути принцесою.


Джей Ло має справжній зірковий райдер

Крім того, Дженнфіер щоразу вимагає перефарбувати стіни готельного номеру відповідно до її настрою.

Другою у списку стала Мерайя Кері, яка замовляє 200 рушників, шампанське за 1,5 тисячі доларів та сантехнику з золотими кранами та ручками.

Мерайя нечасто радує шанувальників новими піснями, але райдер має, як у королеви

Також співачка зазвичай хоче окрему кімнату для песика, а ванну приймає з мінеральною водою. До того ж, до її приїзду у готелях встановлюють нові унітази.

Єдиним чоловіком у п’ятірці найвибагливіших є співак Роббі Вільямс. У його гримерці обов'язково має бути японське дерево Бонсай, чотири попільнички, та фото американського ведучого Боба Холнеса. А інколи Роббі стає так самотньо, що він просить привести йому до гримерки живу мавпочку.

Знаючи почуття гумору Вільямса, можна припустити, що він знущається з менеджерів навмисне

На четвертому місці – містичні вподобання співачки Джанет Джексон. Під час зйомок в одному з американських телепроектів співачка замовила 20 чорних рушників, 20 велетенських свічок і соєву олію з ванільним смаком.

Замикає рейтинг співачка Бейонсе з її потягом до люксових автівок. Зірка завжди вимагає десяток тонованих мерседесів. А на обід - лише чилійського окуня та посуд зі східними візерунками.

Фото AP з сайту "Gulfnews.com", фото Reuters, фото з Twitter Роббі Вільямса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів