Обама встає вдосвіта, щоб їсти картоплю-фрі

22 серпня 2012, 17:14

Перша леді США Мішель Обама змушена щодня прокидатися о пів на п'яту ранку і займатися спортом. Все це жінка робить заради того, аби не відмовлятися від улюбленої картоплі-фрі.

Дружина Барака Обами розповіла в інтерв'ю "iVillage" про своє захоплення спортом та кулінарні слабкості, пише "The Daily Mail".

Коли починається навчальний рік, Мішель прокидається щодня о 4:30 або 5-їй годині ранку, щоб зайнятися спортом, перш ніж прокинуться її доньки.


Так само зранку спортзал відвідує й Барак Обама. Щоправда, за словами Мішель, президент розпочинає свої тренування дещо пізніше.

"Зазвичай я приходжу до спортзалу раніше за нього. Він, як правило, приходить десь на середині моїх занять або наприкінці", - розповіла жінка.

Мішель також зізналася, що коли подорожує, то бере із собою скакалку.

Мішель Обама - фанатка спорту. Але від картоплі-фрі не відмовляється

"Якщо у мене немає скакалки, то я виконую 30-хвилинну серію вправ: хвилина стрибків, хвилина відтискань, потім кілька присідань. Після цього 30-секундна перерва і все повторюєте знову", - поділилася своїми секретами Обама.

Мішель також зізналася, що у її сім'ї в кожного є слабкості до певної їжі.

Так, донька Обами Малія п'є дуже багато соку. Обама запропонувала доньці інколи пити замість соку воду, або ж принаймні розбавляти його.

Серед шкідливих уподобань Барака Обами - чіпси із сальсою і гуакамоле. Окрім цього президент не байдужий до горіхів.

"Він перебирає їх в одній руці і за допомогою вказівного пальця закидає їх до роту. Він постійно їх жує", - зізналася дружина американського президента.

Що ж до першої леді, то вона зловживає картоплею-фрі. Мішель готова їсти її постійно.

"Якщо я бачу картоплю-фрі біля себе - все, я пропала", - додала вона.

Нагадаємо, Мішель Обама - справжній фанат спорту та здорового життя. Якось перша леді навіть відтискалая від підлоги на камеру.

Фото АР з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів