Розинська хоче ліквідувати "Кобру"

29 серпня 2012, 10:47

Телеведуча Наталія Розинська вирішила оскаржити у Європейському суді з прав людини рішення Апеляційного суду Києва, який визнав її винною у конфлікті з "Коброю".

Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції в "УНІАН".

Скандальна білявка звинуватила суддю Апеляційного суду в упередженості при прийнятті рішення.

Вона також нагадала, що суддею у її справі був Віктор Глиняний, який підтвердив рішення Печерського суду про незаконність закриття справи проти її нареченого Миколи Мельниченка.


"Ми йдемо до Європейського суду… І нехай спецпідрозділ "Кобра" і всі ці так звані правоохоронці моляться Богу, щоб ми цей суд не виграли, тому що якщо ми переможемо у Європейському суді, тоді ми будемо ставити перед державою Україна питання про повну ліквідацію спецпідрозділу "Кобра", - заявила Розинська.

Ляшко, до речі, впевнений, що Розинська переможе. Про це він написав у своєму Facebook

На прес-конференції ведуча продемонструвала аматорське відео із зали Апеляційного суду, де зафіксоване свідчення одного із співробітників "Кобри", який був учасником інциденту.

Розинська вважає, що його свідчення доводять той факт, що він наставляв на неї оголену табельну зброю.

Нагадаємо, Наталка стверджує, що 2-го травня у центрі Києва її побили, загрожуючи пістолетами, п'ять співробітників ДАІ.

28-го травня Голосіївський райсуд Києва визнав Розинську винною у конфлікті із співробітниками ДАІ. 16-го серпня Апеляційний суд Києва підтвердив законність рішення Голосіївського суду.

Фото з Facebook Ляшка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів