Торі Спеллінг народила вчетверте

31 серпня 2012, 10:40

Зірка серіалу "Район Беверлі-Хіллз" Торі Спеллінг народила четверту дитину.

Цього разу в актриси та її чоловіка Діна МакДермотта - син.

Малюк з'явився на світ 30-го серпня, повідомляє "Contact Music".


"Ми такі щасливі повідомити про народження нового члена сім'ї МакДермотт. Будь ласка, приєднуйтесь до нас, вітаючи Фінна Дейві МакДермотта", - написала на своїй веб-сторінці Торі.

Спеллінг раніше наполягала, що ця вагітність буде останньою. Однак актриса зізналась, що сумуватиме за тим, що більше ніколи не виношуватиме дитину.

Торі Спеллінг народила сина

"Я щаслива, що нарешті кінець вагітності і зовсім скоро я побачу малюка. Але насправді мені подобається бути вагітною, тож якщо це зі мною востаннє, то я сумуватиму за цим відчуттям вагітності", - зауважила Торі.

Вона також додала, що її старші діти - 5-річний Ліам, 4-річна Стелла та 10-місячна Хетті - будуть раді знову мати можливість битися із нею подушками. Адже під час вагітності акторка не могла дозволити собі такі бої.

Нагадаємо, Торі Спеллінг та Дім МакДермотт зачали четверту дитину майже одразу після народження донечки Хетті у жовтні минулого року.

Актриса не одразу зрозуміла, що знову вагітна. Про її стан стало відомо лише тоді, коли Торі звернулася до лікарів зі скаргами на головний біль.

Фото АР з сайту boston.co

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів