Стелла МакКартні боїться вмерти від раку

3 вересня 2012, 13:10

Дизайнерка, успішна бізнесвумен та донька екс-"бітла" Стелла МакКартні зізналася в найбільшому своєму страху – захворіти на рак.

Стелла, яка майже 15 років тому втратила матір, боїться так само лишити напівсиротами своїх дітей.

Про це пише "The Sun" із посиланням на інтерв'ю МакКартні "Harper’s Bazaar".

"Я мушу бути певна, що в мене немає раку, заради мої дітей, я збираюся переконатися, чи його немає в моєї сестри, заради її дітей", - говорить МакКартні, яка регулярно проходить усі необхідні обстеження.


Стелла пояснює, вона не мириться зі смертю, та щиро вірить у те, що жити треба кожною хвилиною цього життя.

Її матері Лінді МакКартні лікарі поставили діагноз – рак грудей, коли їй було 53. Три роки по тому жінки не стало.

Стелла МакКартні боїться хвороби та смерті

Ця смерть – то було найтяжче випробування, через яке їй колись довелося пройти, зізнається Стелла. Спогади й досі не полишають жінку, вони є частиною усього, що вона робить.

"Я глибоко захоплююся своєю мамою. Гадаю, завдяки мені лишаються живими деякі речі, в які вона вірила та над якими працювала", - говорить Стелла.

Вона страшенно шкодує, що Лінда не дожила до того для, коли змогла б порадіти професійному успіхові та сімейному щастю своєї доньки.

"Вона бачила кілька моїх перших показів, тож я мушу радіти, що вона побачила, що я маю роботу та що я на вірному шляху. Але вона не познайомилася з моїм чоловіком чи дітьми, а вони не змогли пізнати її", - каже вона.

Для своїх синів, Міллера і Бекетта, та дочок, Бейлі Лінди та Рейлі, МакКартні намагається робити те саме, що робила для неї її мама. Вона сама готує їм їсти, відвозить до школи та розповідає казки на ніч.

На відміну від першої мачухи, Хізер Міллз, із нинішньою дружиною сера Пола Лінда ладнає досить добре. Дизайнерка навіть створила сукню, в якій Ненсі Шевелл торік пішла з 70-річним музикантом до вівтаря.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів