Лагерфельд подарував Еммі Уотсон вудку

5 вересня 2012, 12:40

Британській актрисі Еммі Утсон по цимбалах, що там чоловіки думають про її зачіску, а найгарніший дарунок, який вона колись отримувала – то була вудочка.

Про це вона говорила в інтерв’ю журналові "Glamour", пише "Contact Music".

22-річна зірка "Гаррі Поттера" зізнається, популярність ускладнює їй особисте життя – бо кожного парубка, з ким її бачать, преса одразу записує в її кавалери.

"Може скластися таке враження, що в мене 6 тисяч бойфрендів", - зазначає вона.


Така зачіска Уотсон не до вподоби

Та скільки б хлопців коло неї не крутилося, Уотсон не зважає на їхню думку щодо своєї зовнішності. Для своєї останньої ролі вона мусила знову відростити волосся, але сама собі все одно більше подобається з коротким, пише видання.

"Якби я могла зробити по-моєму, я б завжди стриглася коротко. Звісно, чоловікам до вподоби довгі коси. Однозначно. Більшість хлопців з мого оточення казали "Нащо ти таке зробила? Це така помилка." А я відповідала "Ну, якщо чесно, мене взагалі не хвилює ваша думка!", - говорить актриса

"Я ніколи не почувалася впевненішою, ніж із коротким волоссям…", - заявляє Емма.

Певно, щось таке незвичайне розгледів у юній зірці дизайнер Карл Лагерфельд, бо несподівано подарував їй на 18-річчя вудочку.

"То була Найгарніша Річ, яку я колись бачила… Я жодного разу нею не скористалася, але вона така прекрасна – одна з найкращих речей, які мені колись надсилали", - каже Уотсон.

Фото Reuters з сайту "Toronto Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів