Х’юстон, Мадонна та доця Бейонсе стали рекордсменками

7 вересня 2012, 11:20

Американська співачка Вітні Х’юстон удруге потрапила до Книги рекордів Гіннеса, на жаль, уже посмертно.

Коли в лютому 2011-го артистка раптово пішла з життя, шанувальники стрімголов кинулися скуповувати її диски. Одразу 12 пісень Х’юстон злетіли на верхівки британських чартів, що й зробило її рекордсменом серед сольних артисток.

Про це пише "Contact Music".

Після смерті Вітні Х'юстон її пісні знову стали хітами

Раніше Вітні потрапила до Книги рекордів Гіннеса як виконавиця з найбільшою кількістю винагород.


До видання Книги 2013-го року буде також кілька разів вписано ім’я британської співачки Адель. Зокрема вона стала рекордсменом із швидкості продажів альбому в цифровому вигляді – найшвидше сягнувши мільйона проданих копій.

Іще її альбом "21"став найбільш продаваним "у цифрі" в США та Британії, а пісня "Rolling In The Deep" – найбільш продаваним протягом календарного року цифровим треком тощо.

Адель не обмежилася одним рекордом

Юна канадська зірка Джастін Бібер став першим у світі сольним артистом, чиї альбоми стали №1 у США та Британії, коли він іще не досягнув 18 років.

Крихітка Блю Айві, донька співачки Бейонсе та репера Jay-Z, теж втрапляє до Книги рекордів Гіннеса, як наймолодший фігурант музичного чарту. Нагадаємо, у цьому їй поміг тато – записавши пхикання новонародженої в свою пісню "Glory".

Поп-зірка Мадонна стала виконавицею, чий виступ між таймами "Super Bowl" подивилася рекордна кількість телеглядачів – 114 мільйонів.

Крістофер Пламмер чекав на свого "Оскара" 82 роки

Стрічка "Похмілля у Вегасі -2" стала найбільш прибутковою комедією, зібравши в прокаті понад 566 мільйонів доларів.

82-річний канадський актор Крістофер Пламмер, який здобув "Оскара" за роль другого плану в фільмі "Початківці", став найстаршим лауреатом цієї премії.

Фото Reuters з сайтів "National Post", canada.com та abc.net.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів