Повалій: Люди хочуть, щоб я представляла владу

10 вересня 2012, 13:45

Співачка Таїсія Повалій, яка йде під номером 3 у виборчому списку партії регіонів, запевняє, що не планували йти у Раду. Зірка каже, що це було бажання людей, якому вона не змогла не підкоритися.

Про це Повалій розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

За словами артистки, вона не думала, що коли-небудь піде у політику. Але каже, що у депутатах її захотів бачити саме народ.

"Я навіть не думала, що я піду в народні депутати, я навіть не планувала. І тоді я дізналася, що люди хочуть, саме люди хочуть, щоби я представляла владу. Яка різниця – буду я працювати на сцені чи у Верховній раді", - зазначила Повалій.


Таїсія каже, що пішла у політику заради людей

На запитання ведучої, чи не боїться вона повторити сумний досвід депутатства своїх колег Святослава Вакарчука та Руслани, Тая впевнено відповіла:

"Я не Вакарчук, і я не Русалана, я – Таїсія Повалій".

До речі, щодо бажання народити дитину, то співачка вже його покинула. Натомість, як відомо, народила цілу двійню у кліпі.

"Це питання вже вичерпано. Я вже мамою більше не буду, тому я вирішила наостанок відзняти таке відео і тішуся з того. Я таке отримувала задоволення, коли ходила вагітна. Я вжилася в цю роль, і вважаю, що я це здійснила у житті", - сказала зірка.

Втім, Повалій, звичайно ж, мріє про онуків, яких, напевно, колись подарує їй син Денис.

Цікаво, що цього року за депутатське крісло могла поборотися й актриса Ольга Сумська. Але не пішла, бо роботи багато, та й мати була проти.

"Господь милував мене від цьогорічної спроби. Мені були пропозиції, але я добре подумала, щоб не зробити цей крок. Та й моя мамочка каже: "Доця, щоб я тебе в політиці не бачила!" - сказала Сумська в інтерв'ю "E-motion".

Фото з сайту "Crimea Music Fest"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів