Дружина голови СБУ утримує арабського жеребця

11 вересня 2012, 11:50

Дружина голови СБУ Ігоря Калініна може дозволити собі щомісяця витрачати понад 2 тисячі доларів на утримання коня. Жінка майже щодня їздить до стайні, де живе її арабський скакун.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН. Особливе".

У стайнях, власником яких є Олексій Бутенко, тримають своїх коней лише заможні люди, бо це задоволення не з дешевих.

Так, дружина Ігоря Калініна не приховує, що її доходи дозволяють у вільний час їздити верхи на арабському скакуні на ім’я Вальс.

Калініна працює у банку, тому може собі дозволити утримання скакуна

"Одразу біжу після роботи до стайні. Три роки тримаємо тут. Дуже дорого. Але я заробляю. Я банківський працівник, член правління банку", - впевнено відповідає жінка.

 Подружжя Калініних витрачає купу грошей на пансіон коня у заміській стайні

Скільки коштує її кінь, Калініна начебто не знає, бо це подарунок друзів. Але вартість такої тварини обчислюється десятками тисяч євро.

На такому жеребці їздить дружина голови СБУ

Крім того, спорядження вершника теж коштує дорого. Наприклад, найпростіші спеціальні чоботи для обійдуться у 500 доларів. Брендові речі коштують, як авто.

До речі, у стайнях, де живе кінь Калініної, також тримають коней родина покійного кримського очільника Василя Джарти та екс-президента Віктора Ющенка.

У кожного коня є 7 чоловік, які працюють з ним. Загальна вартість кінського пансіону дорівнює 2-м тисячам доларів на місяць.

Стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів