Руслану заманили в Раду хитрими методами?

17 вересня 2012, 12:51

Колишній депутат Верховної Ради співачка Руслана Лижичко з інтернету дізналася, що вона йде під четвертим номером у списку політичної партії.

Про це вона запевнила у програмі "Світське життя".

Руслана вважає, що зіркам категорично не варто йти у політику, оскільки бонусів вони отримають мало. Натомість можна завдати великої шкоди кар'єрі.

"Я знаю, що в деяких артистів немає вибору, як не було його у мене. Такими хитрими методами до мене підходили, зараз вже можна про це розповісти, тоді – не можна було. Я дізналась, що я четвертий номер з інтернету, далі не буду розповідати довгу історію, це вже не актуально. Хоча, бачте, ці люди знов повертаються в політику", - розповіла співачка.


Лижичко: Зіркам не варто іти в політику

Втім, Лижичко впевнена, що через сміливість, принциповість та відверту позицію, які вона, на її думку, продемонструвала у парламенті, ще не скоро до неї звернуться із подібними пропозиціями. Мовляв, раніше на її голос ніхто не міг вплинути.

Як повідомляється, тепер Руслана дуже ретельно перевіряє хто є спонсором та яка мета заходу, на який її запрошено. Але й тут, каже, можна випадково потрапити на політичну акцію.

"Раптом збоку-припьоку з'являється якийсь кандидат, не приший кобилі хвіст, раптом прибігає "випадково" якась партія. Ми їдемо на аполітичну партію – а потім вже не маємо вибору", - обурюється вона.

Нагадаємо, нещодавно з‘явилася інформація, що Руслана Лижичко на Львівщині агітувала за кандидата у депутати Андрія Лопушанського. Раніше співачка спростувала звістку про те, що готова за 15 тисяч євро агітувати за будь-якого кандидата.

Фото з офіційного сайту Руслани

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів