Візерспун продає ранчо, де жили козел та Паттінсон

18 вересня 2012, 12:51

Американська актриса Різ Візерспун напередодні появи третьої дитини чомусь вирішила розпрощатися з сільським життям.

"Білявка з законі" продає своє улюблене "Ранчо Ліббі" в штаті Каліфорнія, де в неї жило багато худоби, й де гостював актор Роберт Паттінсон.

Про це пише "People".

За шикарну нерухомість, фото якої з’явилися в свіжому номері журналу "Elle Decor", Різ планує тримати 10 мільйонів доларів. На продаж виставлено майже 3 гектари землі та будинок на 4 спальні, із 3,5 ванних кімнати, басейном, стайнями та органічним садочком поряд.


Візерспун вирішила спекатися ранчо за 10 мільйонів

"Воно нагадує мені про те, як я зростала в штаті Теннессі, де ми цілісінький день проводили надворі. Я хотіла, щоб у моїх дітей був такий досвід, бруднитися та проводити час із тваринами", - поділилася Візерспун.

Як відомо, саме на цьому ранчо відбулося весілля білявки з агентом Джимом Тотом, якому вона нині готується подарувати малюка. Іще саме тут, на лоні природи, буцімто відсиджувався колега Різ, Роберт Паттінсон, поранений у саме серце зрадою коханої Крістен Стюарт.

Візерспун – не перша зіркова хазяйка "Ранчо Ліббі", зазначає сайт нерухомості "Zillow.com". До Різ ним володів режисер, актор та сценарист Гарольд Раміс, відомий за фільмом "Мисливці за привидами". Також у маєтку колись господарювала дизайнерка та актриса Кеті Айрленд.

Нагадаємо, на своєму ранчо Візерспун тримала віслюків, курей, свиней, козу Марту та козла на ім’я Джорд Вашингтон. Куди тепер подінеться вся ця компанія, не повідомляється.

Фото Reuters з сайту "Vancouver Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів