Онук Пугачової тепер сидить у Києві

19 вересня 2012, 18:59

Представник відомої зіркової династії, онук Алли Пугачової і син Крістіни Орбакайте, Нікіта Пресняков візьме участь в одному з шоу на українському телебаченні.

Про це повідомляє прес-служба "Нового каналу".

Нікіта Пресняков став головним сюрпризом одного з вітчизняних телешоу.

Ведуча і керівник проекту Маша Єфросиніна назвала нікіту "перпендикуляром" - найбільш несподіваним учасником з восьми зірок шоу.


"В іспанському варіанті шоу брав участь Хуліо Іглесіас-молодший. Хлопець з 10 років намагався зробити пісенну кар'єру - не вийшло, завадила популярність тата і Енріке. Його помічали виключно в якихось скандалах. Хуліо - 39 років. І після цього шоу він став зіркою в Іспанії, обійшовши за рейтингами і тата, і брата", - розповіла Маша Єфросиніна.

"Щось таке розкриває формат перевтілення, на що ми дуже сподіваємося. У нас історія із зірковою династією буде ще крутішою, вона коштувала нам великих трудів", - заявила Марія.

У Києві сина Орбакайте будуть "відкривати по-новому" - шукати приховані резерви і таланти

18-го вересня син Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова-молодшого вже побував на першій репетиції проекту у Києві.

При цьому кажуть, що 21-річний Нікіта виявився скромним, і, як помітила команда проекту, працьовитим хлопцем. Його, як і інших учасників шоу, будуть відкривати по-новому - шукати приховані резерви і таланти.

Фото kazakh.ru з сайту "Медіаняні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів