Пугачова позбавила онука спадку

8 лютого 2010, 13:10
Російська співачка Алла Пугачова склала заповіт. Згідно з паперами, майно Примадонни успадкують її донька Крістіна Орбакайте та старший онук Нікіта Пресняков

А от менший онук співачки - Дені Байсаров від зіркової бабусі нічого не одержить, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Экспресс-газету".

Статок Алли Борисівни, навіть за приблизними підрахунками, є чималим. Так, своїй єдиній доньці зірка вирішила заповісти усю свою нерухомість: п'ятикімнатна квартира у районі Арбату, будинок під Москвою та майно у Майамі. Також у разі смерті матері Орбакайте отримає кілька машин, частки у різних бізнес-проектах, гроші та коштовності.

Старший онук Примадонни Нікіта також не бідуватиме - йому належатимуть авторські права на бабусині пісні.

А от що стосується молодшого онука Дені, то подейкують, що Пугачова просто вирішила його покарати.


Мовляв, артистці не сподобалося те, що під час судової тяганини між батьками, на прес-конференції хлопчик заявив, що хоче жити із татом, Русланом Байсаровим.

Пугачова залишить свого молодшого онука Дені(крайній праворуч) без спадку.

Тоді обурена Пугачова у прямому ефірі вигукнула онукові: "Зрадник!".

З того часу, як розповідають друзі родини, вона не бажає навіть бачити хлопця, хоча вже минуло 5 місяців.

Як не дивно, нічого не одержить від Пугачової й Максим Галкін, з яким її вже кілька років пов'язують тісні стосунки. Втім, пародист й сам далеко не бідує. Згідно даних журналу "Forbes", Галкін заробляє 5,7 мільйонів доларів на рік, тож не зазіхає на багатство своєї зіркової половини.

Нагадаємо, минулого року навколо маленького Дені Байсарова точилась справжня війна. Крістіна Орбакайте скаржилась на те, що її колишній чоловік Руслан Байсаров не дозволяє бачитись із сином. А Алла Борисівна звинувачувала екс-зятя у побитті своєї доньки та у нехтуванням здоров'ям власного сина.

Фото "Лайф.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів