Lady Gaga завагітніла чи спухла від алкоголю?

20 вересня 2012, 14:28

Американська співачка Lady Gaga, яку шанувальники звикли бачити стрункою, останнім часом помітно погладшала.

За однією з версій – 26-річна артистка вагітна. За іншою - зірка набрала вагу через надмірне захоплення алкоголем.

Про це повідомляє "The Sun".

Lady Gaga стало значно більше?

За перший варіант виступає співачка Келлі Озборн. "Симптоми" вагітності вона вбачає в тому, що Lady Gaga останнім часом уже не вибілює свої коси, а під час "London Fashion Week" дефілювала у вбранні, яке закривало живіт.


"Я думаю, що вона вагітна, бо віднедавна вона прикриває цю частину тіла, я це неодноразово помічала", - зазначила донька Оззі Озборна.

"І її стиль змінився, не можна ж вибілювати коси, коли ти вагітна", - авторитетно заявила Келлі.

Зазначимо, Келлі Озборн, напевно, ще не чула про те, що днями Gaga дозволила собі викурити "косячок" просто на сцені, а такого вагітні жінки зазвичай не роблять.

Lady Gaga погладшала, бо споживає зайві калорії, вважає дієтолог Маджид Алі, до якого звернулося за коментарем видання "Radar Online".

На його думку, співачка набрала понад 13 кілограмів. Між тим навіть сама Gaga свого часу зізнавалася, що полюбляє "п’яну дієту" та частенько працює під віскі. Враховуючи це, експерт припускає – зірку могло рознести саме через алкоголь.

Подейкують, Gaga вже схаменулася і прагне повернути колишню фігуру. Для цього вона буцімто обрала безглютенову дієту. Одначе лікар їй робити цього не радить. За його словами, така дієта призначена для людей, хворих на целіакію, або для тих хто погано переносить глютен. Для того, щоби схуднути, від радить співачці займатися спортом, пити воду, а не горілку і дотримуватися збалансованого раціону.

Нагадаємо, підлітком Lady Gaga страждала на булімію. Дівчина змогла зупинитися лише тоді, коли кислота від постійного блювання почала шкодити її голосовим зв'язкам.

Прінтскрін з сайту "Radar Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів